Tranzacție gigant în piața de energie. Două companii din Magic Circle implicate în proiect

Linklaters și Allen & Overy au oferit consultanta juridica in proiectul care a presupus un acord de 3,6 miliarde de dolari dintre gigantul american Carlyle Group și fondul de investiții suverane Mubadala din EAU.
Carlyle va achiziționa între 30% și 40% din CEPSA, cea mai mare companie privată de petrol și gaze din Europa, din fondul de investiții Emirati de 225 miliarde de dolari.

Tranzacția este estimata a se încheia până la sfârșitul anului 2019, dupa procesul de aprobare al autoritatilor de reglementare, iar Mubadala va deține o participație majoritară în afaceri, informeaza Legal Week.

Linklaters ofera consultanta juridica Carlyle Group cu o echipă condusă de Owen Clay, UK corporate partner și Alejandro Ortiz, Madrid corporate partner. Din echipa au facut parte si Mark Russell, Projects partner și Stuart Bedford, corporate partner.

Allen & Overy a oferit consultanta juridica in trazactie atat pentru CEPSA cât și pentru Mubadala. Echipa a fost condusă de Fernando Torrente, Madrid corporate partner  și Nicholas Stuart, Abu Dhabi corporate partner.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here