Voicu & Filipescu analizează impactul modificărilor legislative din anul 2016

Voicu & Filipescu lansează ghidul Changing Laws, o colecție de articole de analiză privind modificările legislative din anul 2016 și impactul lor efectiv asupra companiilor active în România

Bucureşti, 17 ianuarie 2017 – În acest material, avocații și consultanții firmei prezintă impactul practic pe care modificările legislative de anul trecut l-au avut asupra afacerilor companiilor și urmăresc să anticipeze tendințele pentru anul acesta.

Temele abordate acoperă fuziuni și achiziții, concurență și ajutor de stat, dreptul muncii, litigii și arbitraje, proprietăți imobiliare și construcții, energie, PPP și infrastructură, achiziții publice și concesiuni, concurență și ajutor de stat, insolvență, IT&C și protecția datelor cu caracter personal, farmaceutice și servicii medicale, fiscalitate.

„În activitatea noastră urmărim îndeaproape, de regulă încă din faza de proiect, modificările legislative de natură să influențeze activitatea clienților noștri, ceea ce ne permite să oferim recomandări juridice și fiscale proactive cu privire la aceste schimbări. În Changing Laws, avocații și consultanții noștri se bazează pe experiența lor practică pentru a trasa liniile generale ce orientează din perspectivă legislativă și fiscală activitatea companiilor active în diverse domenii.” – a declarat cu ocazia lansării ghidului Daniel Voicu, Managing Partner în cadrul Voicu & Filipescu.

Colecția de articole este accesibilă integral pe site-ul Voicu & Filipescu, la următorul link http://www.vf.ro/changing_laws.php.

Voicu & Filipescu este un jucător important pe piața avocaturii de business din România în privinţa cifrei de afaceri și a poziției pe piață. În prezent, echipa firmei include 50 avocați, consultanți și angajați, experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu fiind recunoscută la nivel internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

NNDKP