Wolf Theiss asistă Revetas în achiziționarea proiectului Marina

Firma de avocatură Wolf Theiss a asistat Revetas Capital Advisors LLP („Revetas”), un fond de private equity de investiții imobiliare concentrat pe piața din Europa Centrală și de Est, la achiziționarea Landmark Marina, un complex de birouri GLA premium de 23.500 mp. situat în cartierul central de afaceri din București.

Tranzacția a fost încheiată la sfârșitul lunii octombrie 2018 la București, iar Revetas a achiziționat cu succes părtile sociale ale companiei care deține complexul de birouri alcătuit din 3 clădiri.

Wolf Theiss a asistat Revetas în toate etapele procesului de achiziție, de la negocierea și semnarea contractului de vânzare-cumpărare și a documentației tranzacționale auxiliare în legătură cu transferul părtilor sociale, efectuarea investigației de due diligence juridic, asistență în refinanțarea creditelor existente, pana la pregătirea formalităților necesare de transfer și, în cele din urmă, la achiziționarea cu succes a Landmark.

„Suntem încântați că am reușit să asistăm Revetas în această nouă achiziție tranzactie în România, ca urmare a colaborării noastre reușite de anul trecut cu Revetas. Suntem onorati că Revetas a ales din nou Wolf Theiss pentru aceasta expansiune in piata din Romania. A fost o noua tranzactie intensa si plina de satisfactii. Pentru noi achizitia Landmark de catre Revetas are o importanță deosebită”, a declarat Partenerul Ileana Glodeanu, Coordonatorul echipei Corporate/ M&A a biroului din București.

„Revetas este încântat de achiziționarea Project Marina ca fiind o aditie de înaltă calitate pentru portofoliul nostru. A fost o plăcere să lucrăm cu Wolf Theiss în această tranzacție și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să creăm valoare pentru chiriașii și investitorii noștri din România, una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere în Europa Centrală și de Est”, afirmă Kiril Klaturov, Consilier General și Partener al Revetas.

Echipa de avocați Wolf Theiss care a lucrat la această tranzacție în numele cumpărătorului a fost coordonată de către Partenerii Ileana Glodeanu (Corporate/ M&A) și Claudia Chiper (Bănci & Finanțe) la care s-au adăugat Counsel Flaviu Nanu (Real Estate) precum și avocatii colaboratori George Ghițu, Alexandru Asaftei, Costin Salaru și Sebastian Botic.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here