Wolf Theiss asistă Search Corporation în vânzarea Crystal Tower

Biroul din România al societății regionale de avocatură Wolf Theiss a asistat Search Corporation, una dintre cele mai importante firme de inginerie din România, specializată în servicii de proiectare, consultanță și management în domeniul infrastructurii de transport rutier și a celui de transport aerian, în vânzarea acțiunilor sale în Plaza Development SRL, companie care deține Crystal Tower, prima clădire de birouri din România echipată cu heliport, situată în centrul Bucureștiului.

Tranzacția a fost încheiată în 20 noiembrie 2018 la București, iar cumpărătorul este compania cehă de investiții, PPF Real Estate. Wolf Theiss a asistat Search Corporation și ceilalți doi acționari minoritari ai Plaza Development SRL în toate etapele acestei tranzacții, de la stadiile inițiale ale procesului de vânzare până la negocierea și semnarea contractului de vânzare-cumpărare a acțiunilor și a documentației tranzacționale auxiliare legată de transferul acțiunilor, la pregătirea formalităților necesare de închidere a tranzacției și, în cele din urmă, la finalizarea cu succes a vânzării Crystal Tower.

A fost o onoare și un privilegiu să lucrăm cu domnul Michael Stanciu, proprietarul Search Corporation și cu echipa sa dinamică și profesionistă formată din Sergiu Budau, Mihaela Morosanu și Adriana Dinca. A fost o tranzacție care s-a derulat într-un ritm alert, ambele părți fiind dedicate, și cu tot interesul de a închide o tranzacție prin care ambele părți să aibă de câștigat. Sunt onorată că am putut să contribui.„, a declarat Ileana Glodeanu, partener Wolf Theiss și coordonator al echipei Corporate/M&A din cadrul biroului din București.

Astfel de tranzacţii implică întotdeauna un proces îndelungat, complex şi uneori dificil. Însă echipa de profesionişti cu care am lucrat a făcut ca acest proces să se deruleze rapid şi eficient.

Doresc să mulţumesc în mod special doamnei Ileana Glodeanu, partener Wolf Theiss, precum şi echipei de avocați pe care a coordonat-o pe durata întregului proces. Aceştia au dat dovadă de profesionalism, promptitudine şi efort susţinut la fiecare aspect al tranzacţiei. Abilităţile de negociere şi expertiza doamnei Glodeanu au contribuit la finalizarea proiectului în timp util, aceasta reprezentând totodată interesele mele cu pasiune şi devotament.

De asemenea, ţin să mulţumesc propriei mele echipe, cu care lucrez de foarte mult timp: doamnei Mihaela Morosanu, consilier juridic al societăţii, doamnei Adriana Dinca, director general şi domnului Sergiu Budau, director proprietăţi şi infrastructură. Această tranzacţie nu s-ar fi putut realiza fără contribuţia, dedicarea şi efortul fiecăruia dintre aceşti oameni.

Datorită eforturilor, promptitudinii şi profesionalismului lor, cred că am realizat probabil una dintre cele mai rapide şi de succes tranzacţii de acest fel din România.

De asemenea, mi-a făcut plăcere să îi cunosc şi să lucrez cu reprezentanţii PPF Real Estate. Aceştia au fost foarte corecţi şi oneşti pe parcursul întregului proces şi îmi place să cred că am dezvoltat nu numai o relaţie de afaceri, ci şi una de prietenie.”, a declarat Michael Stanciu, proprietarul Search Corporation.

Echipa de avocați Wolf Theiss din București, care a lucrat la această tranzacție în numele vânzătorului, a fost coordonată de partenerii Ileana Glodeanu (Corporate/M&A) și Ciprian Glodeanu (Real Estate/Projects) și i-a inclus pe avocatul senior Mircea Ciocirlea (Corporate/M&A) și pe avocatul colaborator George Ghitu (Corporate/M&A).

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here